Werken bij Horeca Marketing Nederland BV

Afdruk weergave

Door de snelle groei van onze onderneming zijn wij regelmatig op zoek naar geschikte kandidaten om ons team van jonge enthousiaste medewerkers uit te breiden.

Ben je voor ons de juiste kandidaat dan willen wij graag onze kostbare tijd investeren om je beter te leren kennen en bij gebleken geschiktheid een langdurige samenwerking aangaan. Het spreekt voor zich dat wij je uitstekend zullen begeleiden en onze kennis en ervaring graag met je zullen delen.

Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een beknopt c.v., wij hechten niet zoveel waarde aan veel diploma´s maar vinden jouw persoonlijkheid, instelling en uitstraling wel van groot belang. Met name voor een commerciële functie laten wij ons graag overtuigen door jouw commerciële kwaliteiten door een beknopte informatie over je zakelijke achtergrond, commerciële ervaring en gerealiseerde targets alvorens wij een afspraak met je zullen maken.

 

Op dit moment zijn de volgende functies beschikbaar:

 

(junior) Signmaker

Hou je van afwisseling en wil je jezelf graag ontwikkelen als Signmaker dan vindt je bij onze dochteronderneming VANISSELT Reclame in Rosmalen misschien wel de baan van je dromen. Geen dag is saai bij het meest gevarieerde print- en signbedrijf van Noord-Brabant waar je elke dag met andere werkzaamheden bezig kunt zijn. Ben jij enthousiast, leergierig en ambitieus en wil je jezelf op een breed vlak verder ontwikkelen dan bieden wij je de meest veelzijdige baan die je maar kunt wensen met voldoende ruimte voor al jouw ambities.
 
Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit:
 
 • Grootformaat printen van spandoeken, stickers, posters, banners, etc.;
 • Bedrukken van promotionele artikelen, reclameborden, in- en outdoor bewegwijzering;
 • Printen van stickers van klein tot groot en van 1 stuks tot grote oplages;
 • Belettering van reclameborden, voertuigen, winkelpanden, etc.;
 • Levering en montage van verlichte en onverlichte gevelreclames;
 • Bedrukking van bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding;
 • Ontwerpen, produceren en plaatsen van spandoeken, spandoekframes en bouwborden;
 • Levering en montage van vlaggen en vlaggenmasten;
 • Lasergraveren van naamplaatjes, machinetypeplaatjes, etc.;
 • Lasersnijden van gevelbelettering.

 

Ben jij opgeleid als signmaker of heb je al enige ervaring dan is dat mooi meegenomen maar wij vinden de juiste instelling, motivatie en ambitie veel belangrijker dan wat je tot nu toe gedaan hebt. Ook zonder de juiste opleiding of enige ervaring willen wij graag met enthousiaste kandidaten in contact komen.

 

VANISSELT Reclame is een Sibon erkend Signbedrijf en SBB erkend leerbedrijf.

 

Stagiaires

Wij willen graag MBO en HBO studenten in grafische of commerciële richting de kans geven praktijkervaring op te doen binnen onze onderneming.
 

Stage Webdesign - webdeveloper

Volg jij een opleiding Webdesign of Webdeveloper en wil jij graag tijdens je stage op een breed vlak ervaring opdoen en afwisselend bezig zijn of zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht dan ben jij misschien wel de juiste kandidaat voor ons.
 

Stage Commerciële Economie

Volg jij een opleiding Marketing of Commerciële Economie en spreekt het je aan om veel in contact te zijn met onze klanten in de horeca dan bieden wij je graag de mogelijkheid bij ons de nodige ervaring op te doen. Je dient dan wel woonachtig te zijn in Noord-Brabant en in het bezit te zijn van een rijbewijs B, eigen auto is niet noodzakelijk.
 

Stage Commerciële Economie - Sportmarketing - Sportsponsoring

Volg jij een HBO-opleiding Commerciële Economie, Sportmarketing of Sportsponsoring?
Misschien ben jij dan de juiste kandidaat voor een stageplaats of uitdagende afstudeeropdracht bij onze dochteronderneming VANISSELT Reclame te Rosmalen.
 

Stage DTP-er / Grafisch ontwerper

Volg jij een opleiding SignmakerPrintmedia of Mediavormgever en wil jij graag op een zeer breed vlak ervaring opdoen in de praktijk, wellicht ben jij dan de juiste kandidaat voor onze dochteronderneming VANISSELT Reclame te Rosmalen.
 
Ben jij nog op zoek naar een stageplaats voor het komende schooljaar of zoek je een mooie afstudeeropdracht neem dan snel contact met ons op.
 
Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:
 
 • Ontwerpen van een complete huisstijl.
 • Teksten schrijven voor websites, brochures etc.
 • Grafisch ontwerp van websites, brochures, menukaarten en overige reclameuitingen.
 • Belettering van reclameborden, voertuigen, winkelpanden, etc.
 • Bedrukking van bedrijfskleding en promotionele kleding.
 • Ontwerpen, produceren en plaatsen van spandoeken.

Het zal voor zich spreken dat enige kennis en ervaring met programma's als Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop en/of CorelDraw voor deze functie noodzakelijk is, beschik jij al over enige basiskennis en volg je een opleiding in de juiste richting dan willen wij je hier graag bij begeleiden.

Onze dochteronderneming VANISSELT Reclame is gevestigd op industrieterrein "Kruisstraat" te Rosmalen, de afstand tot station Rosmalen is ca. 3 km. dus eigen vervoer is niet persé noodzakelijk maar wel mooi meegenomen.

 

 

Ben jij nog op zoek naar een stageplaats voor het komende schooljaar of zoek je een mooie afstudeeropdracht neem dan snel contact met ons op. Binnen Horeca Marketing Nederland B.V. in Den Bosch of VANISSELT Reclame in Rosmalen zijn voldoende mogelijkheden voor enthousiaste en gemotiveerde studenten om op hun eigen manier invulling te geven aan een mooie en leerzame stageperiode of afstudeeropdracht.

 
Schriftelijke sollicitaties (bij voorkeur per e-mail) richten aan:
Horeca Marketing Nederland B.V.
Tav.: afd. personeelszaken
Poeldonkweg 5
5216 JX  's- Hertogenbosch
E: info@horecamarketingnederland.nl