Werken bij Horeca Marketing Nederland BV

Afdruk weergave

Door de snelle groei van onze onderneming zijn wij regelmatig op zoek naar geschikte kandidaten om ons team van jonge enthousiaste medewerkers uit te breiden.

Ben je voor ons de juiste kandidaat dan willen wij graag onze kostbare tijd investeren om je beter te leren kennen en bij gebleken geschiktheid een langdurige samenwerking aangaan. Het spreekt voor zich dat wij je uitstekend zullen begeleiden en onze kennis en ervaring graag met je zullen delen.

Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een beknopt c.v., wij hechten niet zoveel waarde aan veel diploma´s maar vinden jouw persoonlijkheid, instelling en uitstraling wel van groot belang. Met name voor een commerciële functie laten wij ons graag overtuigen door jouw commerciële kwaliteiten door een beknopte informatie over je zakelijke achtergrond, commerciële ervaring en gerealiseerde targets alvorens wij een afspraak met je zullen maken.

 

Op dit moment zijn de volgende functies beschikbaar:

 

Stagiaires

Wij willen graag MBO en HBO studenten in grafische of commerciële richting de kans geven praktijkervaring op te doen binnen onze onderneming.
 
Volg jij een opleiding Marketing of Commerciële Economie en spreekt het je aan om veel in contact te zijn met onze klanten in de horeca dan bieden wij je graag de mogelijkheid bij ons de nodige ervaring op te doen. Je dient dan wel woonachtig te zijn in Noord-Brabant en in het bezit te zijn van een rijbewijs B, eigen auto is niet noodzakelijk.
 
Volg jij een opleiding Signmaker, Printmedia of Mediavormgever en wil jij graag op een zeer breed vlak ervaring opdoen in de praktijk, wellicht ben jij dan de juiste kandidaat voor onze dochteronderneming VANISSELT Reclame te Rosmalen.
 
Ben jij nog op zoek naar een stageplaats voor het komende schooljaar of zoek je een mooie afstudeeropdracht neem dan snel contact met ons op.

 

 

Verkoopadviseur / Commercieel medewerker buitendienst (freelance)

Jij hebt ambitie en ziet het als een uitdaging om horecaondernemers te informeren over onze dienstverlening in je eigen beschermde regio. Je onderhoudt regelmatig contact met deze ondernemers en probeert zo een duurzame relatie te bouwen.

 
Ben je voor ons de juiste kandidaat dan willen wij graag onze kostbare tijd investeren om je beter te leren kennen. Wij zullen je uitstekend begeleiden en onze kennis en ervaring met je delen.
 
Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een beknopt c.v., wij hechten niet zoveel waarde aan al je diploma´s maar worden graag overtuigd van je commerciële kwaliteiten door  informatie over je zakelijke achtergrond en commerciële ervaring voor wij een afspraak met je zullen maken.
 
Zonder aantoonbare commerciële kwaliteiten heeft het geen zin om te reageren, wij vinden het noodzakelijk dat je gemiddeld minimaal 20 uur per week inzetbaar bent en niet vast zit aan werktijden tussen 9 en 5. 
 
 

Stage DTP-er / Grafisch ontwerper

Volg jij een opleiding SignmakerPrintmedia of Mediavormgever en wil jij graag op een zeer breed vlak ervaring opdoen in de praktijk, wellicht ben jij dan de juiste kandidaat voor onze dochteronderneming VANISSELT Reclame te Rosmalen.
 
Ben jij nog op zoek naar een stageplaats voor het komende schooljaar of zoek je een mooie afstudeeropdracht neem dan snel contact met ons op.
 
Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:
 
  • Ontwerpen van een complete huisstijl.
  • Teksten schrijven voor websites, brochures etc.
  • Grafisch ontwerp van websites, brochures, menukaarten en overige reclameuitingen.
  • Belettering van reclameborden, voertuigen, winkelpanden, etc.
  • Bedrukking van bedrijfskleding en promotionele kleding.
  • Ontwerpen, produceren en plaatsen van spandoeken.

Het zal voor zich spreken dat enige kennis en ervaring met programma's als Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop en/of CorelDraw voor deze functie noodzakelijk is, beschik jij al over enige basiskennis en volg je een opleiding in de juiste richting dan willen wij je hier graag bij begeleiden.

Onze dochteronderneming VANISSELT Reclame is gevestigd op industrieterrein "Kruisstraat" te Rosmalen, de afstand tot station Rosmalen is ca. 3 km. dus eigen vervoer is niet persé noodzakelijk maar wel mooi meegenomen.

 
Schriftelijke sollicitaties (bij voorkeur per e-mail) richten aan:
Horeca Marketing Nederland B.V.
Tav.: afd. personeelszaken
Poeldonkweg 5
5216 JX  's- Hertogenbosch
E: ermstrang@horecamarketingnederland.nl