Uw bedrijf onder de aandacht van duizenden bezoekers

Breng uw restaurant onder de aandacht van de vele tienduizenden bezoekers op één van onze populaire websites. Wij bieden u de mogelijkheid uw bedrijf op een professionele manier te presenteren op onze website met alle informatie waar uw potentiële gasten naar op zoek zijn.

De mogelijkheden om uw restaurant te presenteren zijn vrijwel onbeperkt, in een vrijblijvend persoonlijk gesprek nemen wij graag alle mogelijkheden met u door, zodat wij onze diensten volledig op uw wensen kunnen afstemmen. Om u toch een indruk te geven treft u hieronder de "standaard" abonnementsvormen aan waarvoor u zich direct online op deze website kunt aanmelden middels de button [inloggen restaurant] onderaan deze pagina.

 

Basisabonnement € 189,00 per jaar

Bij ons basisabonnement krijgt u 3 afzonderlijke pagina's om uw restaurant op een professionele manier te presenteren aan de vele tienduizenden bezoekers van onze website.

Standaardabonnement € 225,00 per jaar

Met ons standaard abonnement beschikt u over alle faciliteiten van het basisabonnement, aangevuld met een onbeperkt aantal extra informatiepagina's. U kunt elke pagina geheel naar wens door ons laten invullen, bij het invullen van de pagina's kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende mogelijkheden:

Voor alle abonnementen geldt dat op alle pagina's altijd uw openingstijden worden vermeld en op elke pagina plaatsen wij uw bedrijfslogo en 4 mooie sfeerfoto's waardoor bezoekers de sfeer in uw restaurant kunnen "proeven".

U kunt middels ons gebruiksvriendelijke update-systeem gemakkelijk zelf de informatie op alle pagina's op elk gewenst moment wijzigen, u ontvangt hiervoor een persoonlijke inlogcode waarmee u toegang heeft tot uw eigen pagina's.

Bij het standaardabonnement kunt u desgewenst de wijzigingen tot 4 x per jaar kosteloos door één van onze medewerkers laten uitvoeren. Bovendien is bij dit abonnement een uitgebreide fotosessie door onze fotograaf inbegrepen, zodat u de foto's niet zelf hoeft aan te leveren.

 

Registratie en doorverwijzing van uw eigen domeinnaam € 35,00 per jaar

Beschikt u niet over een eigen website dan kunt u bij alle abonnementen uw eigen domeinnaam door ons laten registreren, wij zorgen er dan voor dat uw eigen naam wordt doorverwezen naar uw pagina's op onze website. Bezoekers hebben dan middels uw eigen naam direct toegang tot de introductiepagina van uw restaurant, waarbij tevens de naam van onze website in de bovenbalk wordt vervangen door uw eigen domeinnaam.

Op deze manier heeft u tegen aantrekkelijke kosten een uitstekend alternatief voor een eigen website en bespaart u zichzelf de jaarlijkse kosten voor "hosting" van een eigen site.