Franchisenemers, zelfstandig ondernemers gezocht!

Afdruk weergave

Franchisenemers / zelfstandig ondernemers gezocht!

Zonder investering uw eigen onderneming starten en toch de zekerheid hebben van een uitstekend inkomen?

Wij bieden gevestigde of startende ondernemers de mogelijkheid een stabiel inkomen te realiseren zonder eigen startkapitaal. 

 

Bewezen succesformule

Voor onze bestaande franchiseformule met bewezen succes zoeken wij voor verschillende regio´s in Nederland enkele nieuwe franchisenemers met affiniteit voor de horeca en een commerciële instelling.

 

De uitdaging

U heeft ambitie en ziet het als een uitdaging om horecaondernemers te informeren over onze dienstverlening in uw eigen beschermde regio. U onderhoudt regelmatig contact met deze ondernemers en probeert zo een duurzame relatie te bouwen.

 

Stabiel inkomen zonder startkapitaal

Eigen startkapitaal is niet nodig, wij berekenen u uitsluitend een franchisefee op basis van de door u gerealiseerde omzet. Op basis van ons huidige succes kunnen wij u een zeer betrouwbare indicatie geven van uw potentiële inkomensmogelijkheden. Zowel op full-time als part-time basis exploiteert u in uw eigen regio één van onze websites gericht op de horeca zoals www.RestaurantsinDenBosch.nl

Naast de exploitatie van deze website kunt u de horecaondernemers in uw regio een breed pakket producten aanbieden zoals het verzorgen van grafisch ontwerp, levering van drukwerk, belettering of lichtreclame en ondersteuning op het gebied van marketing of administratie of het compleet verzorgen van een eigen website. Voor al deze producten en diensten kunt u een beroep doen op ons team van deskundige en enthousiaste medewerkers. U biedt uw klanten een totaaloplossing en bouwt op die manier aan een sterke relatie met vele tevreden horecaondernemers in uw eigen regio.

 

Onze begeleiding en ondersteuning

Het spreekt voor zich dat wij u uitstekend zullen begeleiden en graag onze kennis en ervaring met u willen delen. Wij bieden onze franchisenemers bovendien aanvullende opleidingen of trainingen aan als daar behoefte aan is.

Vrijwel alle administratieve werkzaamheden worden u door onze back-office uit handen genomen, zodat u zich volledig kunt concentreren op het contact met de horecaondernemers in uw regio.

 

Uw kwaliteiten

  • U legt gemakkelijk contacten en kunt ondernemers overtuigen.
  • U bent graag eigen baas en deelt bij voorkeur uw eigen tijd in.
  • U zit niet vast aan werktijden tussen 9 en 5.
  • U wilt zich minimaal 20 uur per week voor de volle 100% inzetten.
  • U heeft affiniteit met internet en/of ervaring in de horeca.
 

Uw reactie

Herkent u zich hierin?

Overtuig ons dan van uw kwaliteiten, wij zitten niet te wachten op een uitgebreid c.v. met al uw diploma's maar worden wel graag overtuigd door uw commerciële kwaliteiten door een beknopte informatie over uw zakelijke achtergrond en commerciële ervaring alvorens wij een afspraak met u zullen maken.

Vooral (ex)horecaondernemers nodigen wij graag uit om met ons vrijblijvend in gesprek te gaan.

Zonder aantoonbare commerciële kwaliteiten heeft het geen zin om te reageren, bovendien vinden wij het noodzakelijk dat u gemiddeld minimaal 20 uur per week voor de volle 100% inzetbaar bent.

Reacties ontvangen wij graag per e-mail op info@horecamarketingnederland.nl

Bellen voor meer informatie mag natuurlijk ook, u kunt ons bereiken op 073 - 624 1131.